Contact

Milieupas aanvraagformulier

Inwoners van gemeente Renkum kunnen met een milieupas afval brengen bij het afvalbrengstation 'Veentjesbrug' en/of storten in de ondergrondse verzamelcontainers.

De gemeente heeft deze maatregel ingevoerd, om te voorkomen dat mensen uit omliggende woonplaatsen hun afval ‘storten’ in de gemeente Renkum. Met deze milieupas heeft u toegang en kunt u de slagboom openen van het afvalbrengstation. Daarnaast kunnen medewerkers van de gemeente Renkum u vragen om u te legitimeren. Dit om te controleren of u recht heeft om gebruik te maken van afvalbrengstation ‘Veentjesbrug’. De milieu/afvalpas blijft eigendom van de Gemeente Renkum. In geval van verhuizing dient u de milieu/afvalpas achter te laten in de woning.

Nieuwe milieupas nodig?

  • Is de milieupas beschadigd of bent u de afvalpas kwijt, tegen betaling van €15,- (via Ideal) ontvangt u een nieuwe milieupas.
  • Heeft de vorige bewoner geen afvalpas achtergelaten of woont u in een nieuwbouwhuis? Dan is de afvalpas gratis. U dient wel een kopie van koop/huurcontract te uploaden met daarin datum overdracht (max. 1 jaar geleden). Zonder contract kan uw aanvraag niet in behandeling worden genomen. Vink anders hieronder aan 'pas beschadigd of kwijt'. Tegen betaling van €15,- ontvangt u de afvalpas.
  • Let op: de milieupas is alleen beschikbaar voor inwoners van de gemeente Renkum.

Vul onderstaand formulier in en betaal via Ideal om de milieupas aan te vragen. De pas wordt binnen 5 werkdagen per post verzonden.

Ik gebruik de milieupas voor *De milieupas vraag ik aan omdat *Upload hier een kopie huur/koopcontract (.jpeg of .pdf)

Selecteer bestand
Geslacht *

Woonplaats*

Verstuur